Richard Kuiper en Ronald van Aerssen naar Orange Investment Managers

29 Sep 2019

Orange Investment Managers, specialist investment manager met een focus op  parkeervastgoed, breidt haar team uit met Richard Kuiper (asset manager) en Ronald van Aerssen (finance director).


Richard Kuiper, lid van RICS en register taxateur, heeft  na zijn studie Vastgoedkunde ervaring opgedaan als taxateur en makelaar bij Cushman & Wakefield, voorheen DTZ Zadelhoff. Richard wordt verantwoordelijk voor het asset management en daarmee het realiseren van de beoogde fondsdoelstellingen.


Ronald van Aerssen is als finance director aangesteld voor verdere professionalisering van de dienstverlening richting onze opdrachtgevers. Hiervoor was hij actief in verschillende finance rollen bij Rabobank en ABN AMRO Bouwfonds alsmede in de ontwikkeling van de fund performance management software FundStar.

 

“Investment management, in het bijzonder in een niche markt als parkeergarages, vereist focus en een continue streven naar kwaliteit van het vastgoed en onze dienstverlening. Door deze uitbreding zijn wij in staat om verdere groei te kunnen realiseren”, zegt directeur Jouke Schneider. “Daarnaast blijft ons team op zoek naar nieuwe beleggingskansen”.


Op dit moment beheert Orange Investment Managers, vanuit haar kantoren in Amsterdam en Düsseldorf een internationale portefeuille van parkeergarages in 6 landen in Europa. De komst van Richard en Ronald onderschrijft de groeiambitie en verdere ontwikkeling van haar portefeuille.

Categorieën
Advertenties
Share this on